Onze aanpak

Wij zijn een internetbureau met een sterke focus op het realiseren van online ambities. Van website tot apps en webapplicaties. Erg leuk. Maar als je een bureau zoekt om mee samen te werken gaat het er niet alleen om wat we doen, maar ook om hoe we het doen.

CONCEPT & STRATEGIE

We trappen af met het concept en houden een creatieve brainstormsessie voor meer of betere ideeën. We verkennen de markt, bekijken de (on)mogelijkheden, analyseren de doelgroep en bepalen een strategie. We organiseren een kick-off sessie met alle betrokkenen. Zitten we op één lijn en hebben we een duidelijk doel voor ogen, dan gaan we verder.

CONTENT

De content vormt de fundering van een goede website of app: foto’s, teksten, video’s en andere inhoud. Content is erg belangrijk en wordt regelmatig onderschat. Goede content wordt door ons gemaakt of door jou aangeleverd.
Zonder content is je website / app slechts een lege schil.

ONTWERP

Met de strategie vers in ons achterhoofd starten we aan het wireframe. Dit vormt de schematische bouwtekening voor het visuele ontwerp. Het gebruikersgemak en gewenste doel vormen hierbij de basis. Uiteindelijk werken we het wireframe uit in een visueel ontwerp. De huisstijl wordt toegepast, we gebruiken de content en zorgen voor de juiste kleurinvulling die aansluit bij het doel.

TECHNIEK

Voorafgaand aan deze fase kiezen we een Content Management Systeem (CMS). Met een CMS pas je eenvoudig berichten, pagina’s en andere content aan. Wij hebben ruime ervaring met het open source CMS WordPress, maar ook closed source oplossingen. Afhankelijk van de voorgaande fase kiezen we een CMS dat zit als een maatpak. Daarna gaan we aan de slag met de techniek om het visuele ontwerp tot leven te brengen. Dat het ook werkt op mobiele apparaten is voor ons vanzelfsprekend.

STATISTIEKEN & OPTIMALISATIE

We zijn live, zijn we dan klaar? Nee, nu begint het pas. Hoe reageert de doelgroep en waar blijven bezoekers hangen? Zomaar wat vragen die na oplevering voor een beter resultaat kunnen zorgen. We meten dit grondig door en verbeteren waar nodig. Deze statistieken zijn natuurlijk ook inzichtelijk voor jou als klant.

ONLINE SUCCES

Hoe krijg je die kwalitatieve bezoeker nu op je website en hoe laat jij weten dat je bestaat tussen al die anderen? Met online marketing zorgen we dat jij opvalt. Door de juiste online activatie kunnen er erg snel kwalitatieve bezoekers naar jouw website worden geleid. Denk hierbij aan e-mail marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Social Media campagnes. Zeer effectief en erg goed door te meten.

MEER WETEN?

Online innoveren doe je niet alleen.

Niels Kuipers
013 203 20 18
Mail Niels